Haemme uusia tekijöitä

toinen-alaska-logo-feathered

Luovan alan ammattilainen, oletko pohtinut miten työllistää itsesi epävakailla työmarkkinoilla tai sivutoimisesti esimerkiksi opintojen ohella? Ehkä elämäntilanteesi vaatii vapautta valita projektisi? Tarvitset ehkä silti ammatillisia kontakteja tai sparrausapua ideoillesi sekä uusia yhteistyömahdollisuuksia?

Osuuskuntatoiminta voi olla juuri sinua varten, ja osuuskunta Toinen Alaska hakee parhaillaan uusia tekijöitä vahvistamaan rivejään.

Toinen Alaska: jäsentensä summa

Osuuskunta Toinen Alaska on vuonna 2014 perustettu työosuuskunta, joka edistää jäsentensä työllistymistä markkinoimalla yhteistä osaamistaan, koordinoimalla asiakastilauksia sekä järjestämällä jäsenilleen yhteistyön mahdollisuuksia. Joukossamme on kirjoittajia, toimittajia, kustannustoimittajia, kääntäjiä, konseptisuunnittelijoita, copywritereita, graafisia suunnittelijoita, video- ja valokuvaajia, kuvittajia, kouluttajia – jopa yksi kalevalainen jäsenkorjaaja.

Jäsenemme ovat tehneet töitä mm. kustantamoille, kansalaisjärjestöille, radiokanaville, mainostoimistoille, yksityishenkilöille ja monille yksityisen alan yrityksille.

Osuuskunta Toinen Alaska on yhtiömuodoltaan yhteisöllinen yritys, johon kaikki osuuskuntalaiset muodostavat työsuhteen. Jokainen osuuskunnan jäsen lunastaa liittyessään itselleen osuuden, jota vastaan hän saa päätäntävaltaa vuosittaisessa osuuskuntakokouksessa sekä mahdollisuuden asettua ehdolle vastuullisempiin hallitustehtäviin, jotka ohjaavat osuuskunnan toimintaa. Osuuskunnan käytännön asioiden toimimisesta (esim. työnantajan velvollisuuksista ja taloushallinnosta) vastaavat erikseen palkattu toimitusjohtaja sekä hallituksen puheenjohtaja.

Sinä

Idearikas, tekemisestä innostuva luovan alan työntekijä: graafikko, sisällöntuottaja, kuvittaja, viestinnän ammattilainen (journalismi, markkinointi, järjestöviestintä jne.), kustannustoimittaja, valokuvaaja, elävän kuvan tekijä, sommittelija, visualisti, konseptisuunnittelija, AD, copywriter, kääntäjä, tulkki tai kouluttaja… Mitä muuta? Onko sinulla taitoja ja ideoita, muttei kanavaa toteuttaa itseäsi tai markkinoida osaamistasi?

Hae Toiseen Alaskaan. Katsotaan mitä saamme yhdessä aikaan.

Kyselyt ja muut yhteydenotot: miaelina(at)toinenalaska.fi 

P.S. Järjestämme la 12.11.2016 klo 18–22 Torkkelinmäellä sijaitsevassa liikehuoneistossa osuuskunnan pikkujoulut, jonne toivotamme tervetulleeksi myös kaikki osuuskuntamme toiminnasta kiinnostuneet. Tervetuloa tutustumaan! Lisätiedot ja ilmoittautumiset: miaelina(at)toinenalaska.fi