Tutustu Toisen Alaskan ammattitaitoisiin toteuttajiin ja lainaa riveistämme yksittäisiä tekijöitä tai kokonainen tiimi toteuttamaan viestinnälliset unelmasi. Voit ottaa yhteyttä suoraan tekijöihin tai pyytää lisätietoja toimitusjohtajalta.

Annukka Ahola saattaa kirjatuotteen ideasta painoon. Hän tuottaa sisältöjä, kustannustoimittaa, oikolukee, editoi ja kääntää. Annukalle voi luottaa kokonaisia projekteja ja työnvalvonnallisia vastuita.
Kustannustoimittaminen, toimittaminen, kääntäminen, projektinhallinta.
annukka(ät)toinenalaska.fi

Mia-Elina Aintila on kielenhuollon ammattilainen, jolla on monipuolinen kokemus erilaisten julkaisujen kääntäjänä ja toimittajana. Kokemusta löytyy myös sisällöntuotannosta ja kansalaisjärjestösektorilta. Käännös- ja kielentarkastuspalvelut: englanti–suomi–englanti.
Kääntäminen, kielentarkastus, toimittaminen.
miaelina(ät)toinenalaska.fi

Helinä Kuusela on monipuolinen valokuvaaja, joka hoitaa toimeksiannot niin lokaatiossa kuin studiossakin. Helinä suhtautuu avoimin mielin vaihtuviin tilanteisiin ja haasteisiin, joita valokuvaaja kohtaa työssään. Valo- ja videokuvauksen lisäksi Helinää kiinnostavat Instagram ja muihin kuvasovelluksiin liittyvät uudet tuulet.
helinakuusela.com
Valokuvaus, kuvankäsittely, videokuvaus, editointi ja kuvausjärjestelyt.
helina.kuusela(ät)gmail.com

Arto Kuusterä on kustannustoimittaja ja kääntäjä, joka on omimmillaan tietokirjallisuuden parissa. Hänen mielenkiintonsa kohdistuu erityisesti teoreettisiin teksteihin, jotka sivuavat filosofiaa, historiaa tai yhteiskuntatieteitä.
Kustannustoimittaminen, kääntäminen (saksa–suomi, englanti–suomi).
artokuustera(ät)hotmail.fi

Anni Kössi työskentelee tekstin ja kuvan parissa. Hän kustannustoimittaa, kirjoittaa ja kuvaa. Erityisesti häntä kiehtovat projektit, joissa hän voi käyttää sekä kielellistä että visuaalista osaamistaan.
Kustannustoimittaminen, kirjoittaminen, kielenhuolto, valokuvaus, kuvankäsittely, kuvatoimittaminen, videokuvaus, editointi.
anni.kossi(ät)gmail.com

Niina Lappalainen on taitava ja monipuolinen kouluttaja, jolla on kokemusta eri kokoisista yleisöistä. Koulutuksen sisältö koostetaan aina tilaajan tarpeita vastaavaksi ja valmistelu tehdään huolella. Niinan koulutusten erityisaloja ovat suomalaisen viittomakielen rakenne, viittomakielen tulkkaus, vapaaehtoistyön kehittäminen sekä ruokapiiritoiminta.
Koulutus, viittomakielen rakenne, viittomakielen tulkkaus, tulkkauksen kehittäminen, projektit.
niina(ät)toinenalaska.fi

Tommy Lindgren on räppäri, lauluntekijä, kolumnisti, toimittaja sekä entinen Amnesty Internationalin tiedottaja, jonka ydinosaamista ovat kaikenlaiset kirjoitus- ja puhealan työt. Päätoimisena muusikkona työskentelevän artistin viimeaikaiseen työhistoriaan kuuluu mm. luennointia ja työpajoja nuorille, radiotyötä, kulttuurialan tapahtumien suunnittelua sekä juontotöitä.
Kirjoittaminen, luennointi, julkiset esiintymiset.
tommy(ät)donjohnsonbigband.com

Heidi Moisio on monipuolinen tekstityöläinen, jonka vahvuuksia ovat kohderyhmäkeskeisyys, rautaiset kirjoitus- ja editointitaidot, innostavien kokonaisuuksien luominen ja projektinhallinta.
Copywriting, toimittaminen, tuottaminen, kustannustoimittaminen.
heidiannukka(ät)gmail.com

Anu Mononen on graafinen suunnittelija ja lehden tekemisen ammattilainen. Anulla on kokemusta vaativien ulkoasu-uudistusten suunnittelusta sekä kekseliäiden ja näyttävien kokonaisuuksien taittamisesta. Hän on työskennellyt yli 8 vuotta erilaisten aikakaus- ja uutislehtien parissa halliten myös erilaisten digitaalisten julkaisujen suunnittelun ja toteutuksen.
Graafinen suunnittelu, taittaminen.
anu(ät)toinenalaska.fi

Miissa Rantanen piirtää, kirjoittaa ja opettaa. Kaikenlaisten kuvien ja tekstien parissa työskenteleminen on Miissalle mieluisaa, mutta kotoisimmillaan hän on sarjakuvan ja esseen alueilla. Kuvataidekasvattajana Miissa ohjaa kohti hapuilua, jakamista ja sitä, mikä tuntuu kivalta.
www.miissa.com
Kirjoittaminen, piirtäminen, opettaminen
miissa.rantanen(ät)gmail.com

Salla Veteläinen on luova tarinoitsija, copywriter ja konseptisuunnittelija, jonka portfolio on täyttynyt kotimaisten ja kansainvälisten brändien kampanjoista. Hän tarjoaa suunnitteluapuaan niin suuren linjan brändiuudistuksiin kuin pieniin verkkokampanjoihin b2c ja b2b -puolen asiakkaille sekä suomeksi että englanniksi.
sallainen.com
Copywriting, konseptisuunnittelu, kirjoittaminen.
salla.vetelainen(ät)gmail.com